Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
Gratis fragt på alle amerikanske ordrer
+1 (806) 855-3785
En vare blev tilføjet til indkøbskurven!
X

Fortsætte med at handle

Hvad er grønt pulver, og hvordan skal du tage det?

Sendt af Aiza c. leano

Hvad er grønt pulver, og hvordan skal du tage det?

Det er din backup-plan for fem om dagen, men et "super"-grønttilskud er ikke en erstatning for grøntsager - naturligvis.

Indse det: du spiser ikke nok frugt og grøntsager, og du får bestemt ikke nok variation. Grønt pulver er din backup-plan - smid den i en shake en gang om dagen og tag det roligt.

Hvad er det?

Grøntsager, frugter, alger og græs er smadret i pulverform, ofte inklusiv ting, du ellers ville være nødig til at inkludere i din kost, såsom hvedegræs, spirulina, lucerne og lignende. Tænk på det som en backup, når du ikke slår dine fem om dagen, hvilket ikke kun er en offentlig barnepige - det er udgangspunktet for at beskytte dig selv mod kræft, højt kolesteroltal, diabetes, slagtilfælde og en lang række andre problemer. Grønt pulver kan også hjælpe med at modvirke den sure effekt af alt det protein, du spiser.

Hvilken vælger jeg?

Hvert produkt har sin egen formel, og der er ingen erstatning for at læse etiketten omhyggeligt. Ernæringsekspert og skaberen af ​​lunchboxdoctor.com Jenny Tschiesche anbefaler at holde øje med følgende.

Grønne. "Dette bør komme fra naturlige kilder som grønkål, spinat, persille og broccoli." Alger eller tang. "Spirulina og chlorella bør ideelt set være på etiketten." Græsser. "Det betyder hvede, byg, lucerne og mælkebøtte." Fordøjelsesenzymer. "Disse understøtter din krops egne enzymer i at nedbryde den mad, du spiser, og udvinde næringsstofferne." Fiber. "For at opretholde optimal tarmsundhed." Antioxidanter. "Disse vil give et boost til immunsystemet."

Hvordan tager jeg det?

Du kan drikke det lige, men det er ikke altid den bedst smagende solo-drik. "Grønt pulver indtages bedst blandet i en lavsukker smoothie eller grøntsagsjuice," siger Tschiesche.

"Normalt er 1 spsk om dagen tilstrækkelig yderligere næring. En ideel kombination ville være frossen banan, frossen spinat, friske eller frosne bær, mandelmælk, supergrønt pulver, stødte hørfrø og stødt kanel. Disse ingredienser bør kombineres i en foodprocessor, smoothiemaskine eller NutriBullet."

Vi er fans af at blande det i en shake med protein, yoghurt (eller kefir), en skefuld nøddesmør og en banan eller håndfuld bær til et morgenblæs af all-round ernæringskraft.

Det eneste tidspunkt at undlade at tage det er umiddelbart efter en træning, hvor det vil forstyrre processen med betændelse og oxidation, der hjælper med at restituere.

Kan jeg stoppe med at spise grøntsager nu?

Vi spurgte sportsernæringsekspert Ross Edgley og det korte svar: nej. Forskning og erfaringer viser, at vi bør spise vores næringsstoffer, som naturen pakkede dem. For eksempel en undersøgelse offentliggjort i Amerikansk tidsskrift for klinisk ernæring fandt ud af, at det at have frugt i flydende form dramatisk kan ændre, hvordan din krop behandler det. Men vi ved alle, at det er svært at indtage nok frugt og grønt til at få alle de mikronæringsstoffer, vi har brug for – for ikke at nævne dyre – så hvorfor ignorere noget, der ville hjælpe?

Bundlinjen

Tror ikke, at et kosttilskud kan erstatte egentlig broccoli og grønne bønner, men da de færreste af os spiser de forskellige grønne grøntsager, vi burde, grønt superfood pulver er anvendelig som påfyldning.

Skrevet af Joel Snape for Coach og lovligt licenseret gennem Matcha-udgivernetværket. Send venligst alle licensspørgsmål til legal@getmatcha.com.


Ældre Post Nyere indlæg

Tilbage til toppen